Musik Ana Slivera den 05 marts. 2020


Bjarke Falgren & Ana Silvera

I uge 10 afholdes den 3. kulturuge i Vesthimmerland. Ligesom de tidligere år inviterer vi igen kultur- og erhvervslivet til en fælles aften med fokus på relationerne her imelllem. 

I år foregår Kulturelt Erhvervstræf i Riddersalen på Vitskøl Kloster, Viborgvej 475, 9681 Ranum

Eftermiddagen vil byde på en række indlæg som bl.a. sætter fokus på employer branding og på kultur som strategisk indsatsområde i kommuner. Mere info følger...

Herefter nydes en lækker 2 retters menu, hvorefter arrangementet afrundes med en stemningsfuld koncert i Kirkesalen med Bjarke Falgren og Ana Silvera.

Koncert i kirkesalen kl. 19.00

Aftenens koncert er med britiske Ana Silvera (sang, guitar) og danske Bjarke Falgren (violin, cello, mandolin). Ana Silvera skaber intim, drømmende og poetisk singer-songwriter-folk. Hendes klare stemme og originale guitarspil vil sammen med Bjarke Falgrens strygeinstrumenter føre lytteren langt ind i hendes spændende musikalske univers. De to kunstneres samarbejde startede i 2017 ved en optagelse til Møn Sessions, hvorefter de spillede to udsolgte koncerter ved CPH Jazz Festival. Det musikalske møde mellem kunstnerne kulminerede senest på Anas EP, ‘Arcana’.

Koncerten udgør en del af Kulturelt Erhvervstræf, men det er også muligt at købe billet til koncerten alene.

Billetpriser:


Koncert: 100,-

Spis sammen inden koncerten: 175,- 

Middag (en ret mad) med tilhørende øl/sodavand samt kaffe/småkage

Køb billet til koncet her

Køb middag inden koncerter her

Koncertgæster, som ikke deltager i Kulturelt Erhvervstræf, har mulighed for at bestille en middag i Munkekælderen på Vitskøl Kloster inden koncerten. Mere info følger...

Kulturelt Erhvervstræf arrangeres i samarbejde mellem Erhvervsskolerne Aars, Erhverv Væksthimmerland og ALFA Vesthimmerlands Musikhus.