Faciliteter til dit arrangement på Vitskøl Kloster


Herunder finder du billeder og korte beskrivelser af faciliteter og lokaler, der kan bruges til arrangementer på Vitskøl Kloster. Har du flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via kontaktformularen, som du finder på denne side.

Kirkesalen

Den smukke kirkesal med brede egeplanker er egnet til selskaber fra 35 og op til 100 personer, når der er tale om opdækning. Der kan dækkes op ved såvel runde borde som aflange borde. Du vælger naturligvis selv farver, blomster, pynt mv. 

Kirkesal, Rundeborde (tom) 389X778

Når Kirkesalen anvendes til koncerter, foredrag, udstillinger og lignende, egner salen sig til cirka 130 personer. 

Kirkesal Konference

Riddersalen

Riddersalen er indrettet til møde- og konferencelokale med plads til 60 personer. Ude på gangen er der adgang til fine autentiske toiletter. 

Riddersalen 389X778

Det Blå Værelse

Det Blå Værelse er indrettet med et elegant aflangt mødebord med plads til cirka 12 personer. Det Blå Værelse er et dekorativt rum, hvor I igen virkelig kan nyde klosterets autenticitet.

Vitskoel Kloster Blaastue1

Kaffestuen

Kaffestuen indeholder et stort rundt mødebord med plads til cirka 10-12 personer. I dette rum kan I beundre de smukke gamle vægmalerier, som er malet på store lærreder.

389X778 20140502MBR4122 1

Munkekælderen

Munkekælderen er helt unik med sine lave hvælvinge og autentiske stengulv. Her nyder du din morgenmad under dit ophold på klosteret. Munkekælderen er ideel til fester og arrangementer med op til cirka 60 personer.

Vitskoel Kloster Munkekaelder

Pejsestuen

Pejsestuen er vores hyggelige fællesrum på klosteret. Brug stuen til et spil, en snak i sofaen eller bare til et lille hvil. Fra Pejsestuen er der udsigt over Limfjorden.

Pejsestuen (rengøring)

Værelser på Vitskøl Kloster

Vitskøl Kloster har 19 værelser, hvoraf der er 18 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse. Alle værelser på klosteret har eget bad og toilet. 

Værelse