FACILITETER TIL DIT ARRANGEMENT


Herunder finder du billeder, samt korte beskrivelser af faciliteter og lokaler på Vitskøl Kloster. Har du flere sprøgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Vitskøl Kloster.  

Kirkesalen

Den smukke kirkesal, med brede egeplanker er egent til 35 op til 100 personer, når der er tale om opdækning. Der kan dækkes med både runde eller aflange borde. Du vælger naturligvis selv farver, blomster, pynt mv. 

Kirkesal, Rundeborde (tom) 389X778

Når Kirkesalen anvendes til koncerter, foredrag, udstillinger og lign. egner salen sig til ca. 130 personer. 

 Kirkesal Konference

Riddersalen

Er indrettet til møde- og konferencelokale med plads op til 60 personer. Ude på gangen er der adgang til fine autentiske toiletter. 

 Riddersalen 389X778

Den Blå Stue

 Er indrettet med et elegant aflangt mødebord, med plads til ca. 12 personer. Blåstue er et dekorativt rum, hvor I igen virkelig kan nyde klostrets autensitet.  

Vitskoel Kloster Blaastue1

Kaffestuen

Indeholder et stort rundt mødebord, med pladser til ca. 10-12 personer. I dette rum kan I beundre de smukke gamle vægmalerier, som er malet på store lærreder. 

389X778 20140502MBR4122 1

Munkekælderen

Munkekælderen er helt unik, med sine lave hvælvinge og autentiske stengulv. Her nyder du din morgenmad, under opholdet. Munkekælderen er ideel til fester og arrangementer med op til ca. 60 personer.

Vitskoel Kloster Munkekaelder

Pejsestuen

Pejesstuen er vores hyggelige fællesrum på klostret. Brug stuen til et spil, en snak i sofaen eller bare til et lille hvil, med udsigt over Limfjorden. 

Pejsestuen (rengøring)

Værelser

Vitstkøl Kloster har 19 værelser, heraf er værelser dobbeltværlser, samt 3 enkelt værelser, alle med eget bad. 

Værelse