Konferencedøgn med aktivitet


Img 1149Img 3014Img 3257

Vi vil gerne tilbyde dig en unik mulighed for at opleve historiens vingesus med en møde- eller konferencedag på Vitskøl Kloster sammen med Uhrehøje, hvor vi leverer aktiviteter tilpasset gæsternes tid og afstemt med besøgets formål.

Uhrehøje er specialister i aktiviteter for grupper af alle størrelser, hvor aktiviteter matches gruppen af mennesker, tiden og formålet med aktiviteten. 

Vi inddrager så vidt muligt naturen i vores aktiviteter for derigennem at bryde de vanlige rammer for aktivitet og mødekultur, og fordi vi ved, at naturen er så vigtig en medspiller på det at opleve.

Vi tager ofte udgangspunkt i Team Performance-tanken. Vi giver nogle opgaver af forskellig karakter, som I som Team så løser efter bedste evne. Vi mener, at humor, empati og lysten til at bidrage til løsninger er vigtige forudsætninger for en sjov dag, og vi tror på, at vi alle trives godt i udviklende miljøer.

Vi tilbyder 2 eller 4 timers aktiviteter.

Aktiviteterne kan være:

  • Robinsondyst, hvor der kæmpes i et antal dyste tilpasset deltagerantallet, og hvor finalen er den klassiske dyst i at lave ild. Villy Eenberg, vinder af Robinson i 2009, er blevet en del af Uhrehøje, og Uhrehøje har tidligere været Gamemastere på netop Robinson Expeditionen. 
    • Varighed 2 timer.
  • Team Performance, hvor der trænes i teamfærdigheder for derefter at prøve teamets færdigheder og ressourcer i en Team Performance Challenge på 6 discipliner.
    • Varighed fra 2 til 4 timer.

Læs mere om priser her

Se mere om Uhrehøje ved at klikke her

 Img 1256Img 3686Img 2898